ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ POKERSTORE.GR

Η Επιχείρησή μας είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (2016/679) και την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ο σεβασμός στην ιδιωτικότητα σας και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν για την PokerStore προτεραιότητα. Η Εταιρεία έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων, με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από τον ιστότοπο μας ή εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των Newsletters μας, ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά σας κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας ή συμμετέχετε σε προωθητικές ή άλλες ενέργειές, ή κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) της Pokerstore.gr, για το είδος των δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται και, το σκοπό της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων αυτών και τους αποδέκτες τους και το σκοπό επεξεργασίας εκ μέρους τους, για τα δικαιώματά και τις επιλογές σας στα προσωπικά σας δεδομένα σας και, τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

  1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «Ευγενία Απ. Μαραγκού» που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, Τ.Κ. 14561, στη διεύθυνση Βασιλέως Όθωνος 93, ΑΦΜ: 117990220, ΔΟΥ: Κηφισιάς Αττικής (εφεξής «Εταιρεία»). Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται ανωτέρω και να μας υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας αναφορικά με την παρούσα Πολιτική και την εν γένει συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο αναφορικά με ζητήματα προστασίας προσωπικών σας δεδομένων που τυχόν προκύπτουν από την επεξεργασία αυτών από την Εταιρεία, στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), που είναι η εποπτεύουσα Αρχή στη χώρα μας. 

 

2.      ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜENΩΝ

Ως προσωπικά δεδομένα ή πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πληροφορία που αφορά́ ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Tο ταυτοποιήσιμο φυσικό́ πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα.

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον 15 ετών ή μεγαλύτεροι. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα άτομο κάτω των 15 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

3.ΤΙ δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και ΠΩΣ τα συλλέγουμε

Κατά την πλοήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα  PokerStore «pokerstore.gr” ή στα Social Media της Pokerstore, την υποβολή παραγγελίας, το άνοιγμα Λογαριασμού σας, την εγγραφή σας στο μέλλον στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων Newsletter μας όταν τούτο κατασκευαστεί και λειτουργήσει, εμείς συλλέγουμε διάφορους τύπους απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, ή από τρίτους ή τα οποία συλλέγουμε ή δημιουργούμε με ίδια μέσα (συμπεριλαμβανομένων των αυτοματοποιημένων μέσων).

Ενδεικτικά συλλέγουμε για εσάς τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:

Δεδομένα Ταυτότητας: (ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη, ή άλλο παρόμοιο αναγνωριστικό) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας

Δεδομένα Επικοινωνίας: (σταθερό ή και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email και λοιπές πληροφορίες επικοινωνίας) που μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας, ή στο πλαίσιο της λήψης εμπορικής επικοινωνίας από την Εταιρεία μας

Δεδομένα Παράδοσης: Ταχυδρομική Διεύθυνση (οδός, αριθμός, ΤΚ, πόλη, χώρα)

Δεδομένα οικονομικά: (τραπεζικό λογαριασμό, αξία συναλλαγών, πιστωτικά, επιστροφές χρημάτων, στοιχεία χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, διεύθυνση χρέωσης κτλ.) που μας χορηγείτε κατά την πληρωμή με ηλεκτρονικά μέσα, σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, που συνάγουμε από τις αγορές σας κτλ.. Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση, γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον με κρυπτογράφηση TLS 1.2, με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL) της Τράπεζας Alpha Bank και με ψηφιακή πιστοποίηση από την  Lets Encrypt (https://letsencrypt.org/) H ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει, δεν χειρίζεται και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτα σας.

Δεδομένα Συναλλαγής/ Αγοράς που συλλέγουμε σχετικά με την αγορά σας ή/και από το Λογαριασμό σας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών των χρηστών/πελατών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών/πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η Εταιρεία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

Δεδομένα Καταναλωτικής Συμπεριφοράς, δηλαδή τις καταναλωτικές προτιμήσεις κατά την περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα δηλαδή τα είδη που βλέπετε, το καλάθι αγορών σας, τη διάδρασή σας στα Social Media, την εξαργύρωση δώρων, τη συχνότητα αγοράς, τρόπος, χρόνος αγοράς, είδος αγοράς κτλ., με βάση τα προϊόντα αγορών, σχόλια ή τυχό`ν απαντήσεις σας σε έρευνες που πραγματοποιούμε.

Δεδομένα τεχνικά όπως για παράδειγμα το κανάλι – πηγή προέλευσης, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), ζώνη ώρας και τοποθεσία, στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να προσπελάσετε το Δικτυακό μας Τόπο κτλ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω των cookies παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική μας παρακάτω.

Δεδομένα Προφίλ στο πλαίσιο της διάδρασης σας μαζί μας.

Δεδομένα Δημογραφικά: ηλικία, φύλο, τόπος διαμονής, τα οποία συλλέγονται είτε απευθείας από εσάς ή συνάγονται από τις συναλλαγές των υποκειμένων στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Δεδομένα μάρκετινγκ, τα οποία περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη υλικού προωθητικών ενεργειών.

 

4. Συλλέγουμε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ τα παρακάτω προσωπικά σας δεδομένα:

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας είτε αυτή είναι ηλεκτρονική είτε τηλεφωνική, μας χορηγείτε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, το email σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό).

Κατά την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας (Newsletter), μας χορηγείτε το email σας.

Κατά την εγγραφή σας σε διαγωνισμούς που κατά καιρούς διεξάγει η Εταιρεία μας μας χορηγείτε τα προσωπικά σας στοιχεία που προσδιορίζονται ανά περίπτωση.

Κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας μας (Facebook, Instagram, κλπ.) και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (πέραν των περιπτώσεων της τηλεφωνικής παραγγελίας), μας χορηγείτε προσωπικά σας στοιχεία όπως δεδομένα ταυτότητας, επικοινωνίας, ή συναλλαγών, τα οποία και χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαμοιραστούν μαζί μας τρίτοι ανεξάρτητοι οργανισμοί όταν υφίσταται έννομη βάση επεξεργασίας και έχουν σχετικό δικαίωμα να το πράξουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλετε να ενημερώνεστε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τη σχετική Δήλωση Προστασίας Δεδομένων των τρίτων αυτών οργανισμών. Οι οργανισμοί αυτοί ενδέχεται να περιλαμβάνουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter, Instagram.

 

 5. ΠΩΣ χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Τ προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται από εμάς για τους εξής σκοπούς:

  1. Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.
  2. Την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
  3. Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής.
  4. Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.
  5. Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  6. Για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας και την κατανόηση των προτιμήσεων σας. 
  7. Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας.
  8. Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, αντικατάστασης προϊόντος κτλ.,
  9. Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Για άλλους σκοπούς για τους οποίους θα σας ειδοποιούμε, ή θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση, στο σημείο που συλλέγονται αρχικά οι πληροφορίες για εσάς

 

6. Νομικές βάσεις επεξεργασίας των δικαιωμάτων σας.

 

Η Νομική Βάση για τη χρήση των πληροφοριών σχετικά με εσάς είναι μία από τις ακόλουθες:

  1. Η εκτέλεση της σύμβασης πώλησης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος.
  2. Για την επικοινωνία είτε σε προσυμβατικό στάδιο είτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη συναλλακτική σας σχέση με την Εταιρεία, όπως κατά την αγορά κάποιου προϊόντος μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τυχόν μη διαθεσιμότητα αυτού, για τη γνωστοποίηση εκτέλεσης της παραγγελίας, για την επικοινωνία σχετικά με την αποστολή του προϊόντος, για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στις πολιτικές της Εταιρείας μας.
  3. Για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τη Σύμβαση πώλησης, όπως για παράδειγμα την πληρωμή μας, την έκδοση παραστατικών, την ορθή παράδοση των προϊόντων σε εσάς.
  4. Για να συμμετέχετε σε κάποιο διαγωνισμό ή κλήρωση στο πλαίσιο προωθητικών μας ενεργειών εφόσον αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.
  5. Το έννομο επιχειρηματικό συμφέρον έναντι του οποίου δεν υπερισχύουν τα συμφέροντα που έχετε για την προστασία των πληροφοριών.
  6. Να διαχειριστούμε και να προστατέψουμε την επιχείρηση και τον ιστότοπό μας
  7. Να κατανοήσουμε καλύτερα τη βάση πελατών μας  για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προωθητικές μας ενέργειες.
  8. Για λόγους έρευνας αγοράς, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας για τα προϊόντα μας και την εμπορική μας πολιτική, τη φήμη, την αναγνωρισιμότητα των εμπορικών μας σημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων.
  9. Για τη συλλογή και ανάκτηση χρηματικών οφειλών προς εμάς.
  10. Στο πλαίσιo των δραστηριοτήτων της η Εταιρεία υποχρεούται στην επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την τήρηση υποχρεώσεών της που απορρέουν από το νόμο, όπως για παράδειγμα στην τήρηση των οικονομικών δεδομένων των συναλλαγών για φορολογικούς λόγους, στη χρήση του email σας για την αποστολή σε αυτό της επιβεβαίωσης εκτέλεσης της παραγγελίας σας, κ.α.
  11. Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω, η συγκατάθεσή σας (την οποία θα ζητήσουμε πριν επεξεργαστούμε τις πληροφορίες). Η ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή σας αποτελεί τη νομική βάση για τη χρήση του email ή/και του κινητού σας τηλεφώνου για την αποστολή σε εσάς άμεσης εμπορικής επικοινωνίας με τη μορφή Newsletter στα email σας, ή ενημερώσεων με μηνύματα SMS/ VIBER στο κινητό σας, όταν δεν είστε για παράδειγμα πελάτης μας ή όπου αλλού τυγχάνει εφαρμογής.
  12. Για να διαφημίσουμε την εταιρεία και τα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για αυτά που προσφέρουμε.

 

7. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας του e-shop, της εκπλήρωσης των συμβατικών μας υποχρεώσεων και της καλύτερης εξυπηρέτησης σας, η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες-παρόχους υπηρεσιών, οι οποίες παρέχουν σε εμάς υποστήριξη και αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την υπηρεσία που μας προσφέρουν (πχ εγγραφή σας στο e-shop και τη διαχείριση του λογαριασμού σας, την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης αγοραπωλησίας και την εν γένει παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της ιστοσελίδας www.pokerstore.gr τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας κτλ.). Οι τρίτοι αυτοί πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται μέσω σύμβασης να μην χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το να μας βοηθούν να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που συμφωνούμε.

Τα τηρούμενα δεδομένα σας δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

Η Εταιρεία δε διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτες χώρες, εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

 

8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ των προσωπικών σας δεδομένων

 Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία τα διαχειρίζεται αποκλειστικά ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα ή τρίτους συνεργάτες με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρεία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

 

9. Χρόνος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς. Παράλληλα δε, τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς έννομου συμφέροντος που συνίσταται στη νομική μας κάλυψη σε περίπτωση κάποιας διένεξης αναφορικά με τη σύμβαση πώλησης, την τήρηση του Λογαριασμού σας, την εμπορική μας πολιτική ή άλλη μεταξύ μας συναλλαγής,  για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Οικονομικά σας Δεδομένα δύναται η Εταιρεία μας να τα τηρήσει στο πλαίσιο έννομης υποχρέωσής της για τήρηση φορολογικών υποχρεώσεων της. Άλλα δεδομένα σας τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της συγκατάθεσής σας, μέχρι να την άρετε, ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους από εμάς την οποία βασίζουμε στο έννομο συμφέρον μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις, να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε και δε συνδυάζονται πια με ταυτοποιήσιμο πρόσωπο, επομένως διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.

10. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας και επεξεργαζόμαστε, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 

  1. να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις,
  2. να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ατελή, μη επικαιροπιημενα ή ανακριβή δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Βεβαίως αντίστοιχα διατηρούμε και εμείς το δικαίωμα να σας ζητάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα την επικαιροποίηση των στοιχείων σας.
  3. να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφόσον βεβαίως ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο.
  4. να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,
  5. να εναντιωθείτε στη χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,
  6. να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους,
  7. να έχετε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, υπό ορισμένες συνθήκες,
  8. να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή της χώρας.
  9. να μην υπόκεισθε σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, υπό ορισμένες συνθήκες.

 

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μέσω της «κατάργησης εγγραφής» στα email που σας αποστέλλουμε, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2118009054 ή με αποστολή email στο contact@pokerstore.gr

Ενδέχεται, για την ασφάλεια των πληροφοριών σας, να ζητήσουμε ορισμένα στοιχεία για εσάς με σκοπό την ταυτοποίησης σας. Το δικαίωμα σας ασκείται ατελώς, ενδέχεται ωστόσο όταν το δικαίωμά σας το ασκείτε καταχρηστικά να σας ζητήσουμε ένα τέλος, σύμφωνα και με τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος. Σε κάθε περίπτωση ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας εντός μηνός από την ημερομηνία λήψης του αιτήματος, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που ο χρόνος ανταπόκρισής μας σε ένα αίτημά σας, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Η παρούσα έκδοση ενημερώθηκε στις 17/03/2022. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να αλλάξουμε την παρούσα δήλωση και να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε αλλαγή στα δεδομένα σας και στις πρακτικές μας αναφορικά με τη συλλογή και επεξεργασία αυτών, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, ή/και να τροποποιήσουμε ή αντικαταστήσουμε το σύνολο ή/και μέρος της παρούσας Πολιτικής κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. 

Η συνέχιση της πλοήγησή σας στο Δικτυακό μας Τόπο, ή η χρήση των Υπηρεσιών μας ή/και η αγορά μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος, συνεπάγεται και την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των τροποποιημένων όρων της παρούσας πολιτικής εκ μέρους σας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τις τροποποιήσεις, οφείλετε να μη προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια ή χρήση του Δικτυακού Τόπου ή αγορά, πολύ δε περισσότερο στη χορήγηση προσωπικών δεδομένων, δικαιούστε δε να καταγγείλετε τις μεταξύ μας συμβάσεις και να ζητήσετε διαγραφή του Λογαριασμού σας και των δεδομένων σας. Σε κάθε περίπτωση για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.